Könyvhét 2023
A Móra Kiadó
ünnepi könyvheti programjai
SZERZŐI KIADÁS
PROFI MÓDON
Tandori Dezső
TANDORI SZUBJEKTÍV
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
A Móra Kiadó<br>ünnepi könyvheti programjai SZERZŐI KIADÁS<br>PROFI MÓDON Tandori Dezső <br> TANDORI SZUBJEKTÍV Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek...
Programok

Beszélgetés Szvoren Edinával – Meghívó a Vasas Könyvtárba

2023.11.17.

MEGHÍVÓ

2023. november 23. 17:00

Beszélgetés Szvoren Edina íróval, aki a Budapest Nagyregény józsefvárosi fejezetét is jegyzi

Kedvezményes árusítás a Budapest Nagyregényből és a szerző köteteiből

Mindössze néhány jelenetbe sűríti novelláit, amelyeknek többször testi vagy lelki értelemben sérült emberek a hősei. Gyakran meghökkenti az olvasót. Ír például arról, hogy valakinek elvész az árnyéka, a 2015-ben megjelent kötetének címe pedig így szól: Az ország legjobb hóhéra. Egyik hőse mondja, hogy „A képzelet arra való, hogy a meglepetésektől megvédjen”. Olvasóira bízza a rövid elbeszélések folytatását, és vallja: „Számomra is azok a fontos olvasmányok, amikhez sok saját képzelgésem kötődik.”

A Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskolában és Gimnáziumban érettségizett, ma pedig ott tanít. A Józsefvárosban lakik.

Budapest születésének 150. évfordulójára a főváros 23 kerületét a maguk legendáin át bemutató könyv készül, amely november 17-én jelenik meg. A Budapest Nagyregénynek a VIII. kerületi fejezetét Szvoren Edina írta. Ennek létrejöttéről is szeretnénk faggatni, amikor ellátogat a Vasas Könyvtárba.

A Facebook-esemény linkje:

https://www.facebook.com/events/1089710951968233

Helyszín: 1086 Magdolna utca 5-7.

Időpont: 2023. november 23. 17:00


Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:Móra 0618Kálvin 0607KőszeghyÉS Páratlan oldalTandori SzubjektívSzabadmatttandori.huA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó lesz
Belépés