Könyvhét 2023
SZERZŐI KIADÁS
PROFI MÓDON
Tandori Dezső
TANDORI SZUBJEKTÍV
Csokonai Attila
SZABADMATT
Kőszeghy Elemér
A magyarországi ötvösjegyek...
SZERZŐI KIADÁS<br>PROFI MÓDON Tandori Dezső <br> TANDORI SZUBJEKTÍV Csokonai Attila <br> SZABADMATT Kőszeghy Elemér<br>A magyarországi ötvösjegyek...
Előfizetés

Könyvhét előfizetési felhívás

A Könyvhét 2020-ban is 4 alkalommal jelenik meg, mint tavaly, sorrendben így: a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra, az Ünnepi Könyvhétre, az Őszi szezonra és a Karácsonyi Könyvvásárra.

2020-ban előfizetői díjunk változatlan: mint már évek óta, idén is 2400 Ft-ért fizetheti elő a Könyvhetet, így részesülhet abban az előnyben és kényelemben, hogy a megjelenéssel egy időben házhoz viszi a lapot a kézbesítő, mi pedig köszönhetjük Önnek, hogy előfizetésével támogatja a Könyvhét megjelentetését.

Az előfizetés módja: amennyiben lapunkra igényt tart, az egy évi előfizetés díját – 2400 Ft-ot átutalhatja a K&H Bank 10201006-50039221 sz. bankszámlánkra.

Kérjük, hogy pontosan töltsék ki a banki átutalás közlemény rovatát, mert az előfizetési díj beérkezését követően az ott szereplő névre, címre küldjük el előfizetést igazoló számlánkat.

(Az átfutási idő: a banki utalás gyorsan megjelenik a bankszámlánkon, ehhez adódik még a visszaigazoló számla kiküldésének kb. egy hetes időszaka, ezt az időszakot követően az utalt összegről meg kell érkeznie visszaigazoló számlánknak. Ha nem így történne, kérjük, feltétlenül jelezze azt e-mail címünkön - konyvhet@t-online.hu -, vagy a +36 1 2099140 telefonszámon.)

Ha átutalásos számla alapján, vagy postai csekk útján kívánja utalni az előfizetési díjat, kérjük, jelezze elérhetőségeinken (leggyorsabban az e-mail ér célba), és postázni fogjuk Önnek.

A Könyvhét minden lapszáma pdf fájlban letölthető az Archívum menüpontban

A Könyvhét előfizetését e-mailben konyvhet@t-online.hu címünkön megrendelheti

Budapest, 2020. január 12.

Kiss József Könyvkiadó, Kereskedelmi és Reklám Kft.
Könyvhét szerkesztősége

1114 Budapest, Hamzsabégi út 31.
(+36 1) 209 9140, (+36 20) 931 7903
E-mail: konyvhet@t-online.hu
Honlap: www.konyv7.hu
www.facebook.com/konyv7

Ajánló tartalma:

Új kód kérése

Hozzászólás szövege:
Felhasználói név*:
E-mail*:KőszeghyÉS Páratlan oldalTandori SzubjektívSzabadmatttandori.huA Mélytengeri Mentőcsapat és az Utolsó Magányos SzörnyCsibi tűzoltó lesz
Belépés